Automatic test and flash station for ibs

A komplex megoldásoknak köszönhető növekvő piaci részesedés a 3el S.r.l. vállalattal kiépített hosszú múltra visszatekintő, sikeres együttműködés eredménye, akik kiemelkedő műszaki hátteret és szakértelmet biztosítanak a vevői igények kiszolgálásához.

Funkcionális tesztberendezések

A Mac-Tech Kft számára kiemelten fontos, hogy partnereinek teljeskörű megoldásokat biztosítson, mely törekvés a vállalatot megalakulása óta, valamint növekedése során mindig is jellemezte. Mára elmondható, hogy szervezetünk különféle PCBA és EOL teszt projekteket vállal a koncepciókidolgozásától a kész termék legyártásáig, személyre szabott ipari méréstechnikai hardver- és szoftvermegoldásokat kínálva.

Drier appliance psu and sensor module tester
Electrical safety tester
Electric vehicle battery management circuit tester
High current test station with flexray communication
Multifunctional tester with vertical architecture

3el által nyújtott szolgáltatások

A 3el egy 2002-ben alapított marosvásárhelyi székhellyel bíró cég, kiknek fő szolgáltatási iránya az elektronikai, műszaki és szoftver problémák rendszerszintű megoldása irányába mutat, magába foglalva a tervezéstől a megvalósításig terjedő lépéseket.

Mindezen felül megrendelői kérésre új elektronikai termékek fejlesztését képes lebonyolítani, szintén a tervezéstől a prototípus kivitelezésen át a sorozatgyártásig. A cég mindezek mellett folyamatos technikai támogatást nyújt partnereinek és megrendelőinek az Európai Unió területén.

Szervezeteink közös mottója a sikeres üzleti kapcsolatok kiépítésében és megtartásában, a meglévő klienskör kiszolgálásában: a magas műszaki minőség és tartalom létrehozása a lehető legköltséghatékonyabb módon.

Szolgáltatások:

• Tesztfejlesztés – Hardware és Software
• Tesztergyártás
• Kapcsolási Rajzok és Nyomtatott Áramkörök tervezése
• Projekt management

Multi purpose pricetag programming and test station
Radio frequency output power level tester