Everett Charles Technologies - CPG – Kontaktáló termékek

ECT-CPG Highquarter

1965 óta az Everett Charles Technologies, az „ECT-CPG”, vezető szerepet vállalt a több mint 100 szabadalommal rendelkező fejlett technológiai tábla teszttermékek fejlesztésében. A jellegzetes POGO rugós mérőtüske gyártásából indulva az ECT-CPG akvizícióval bővítette üzleti tevékenységét. Emellett kiterjesztette növekedését a bare board tesztrendszerek, a flying probe rendszerek, a bare board fixtúrák, loaded board fixtúrák, a tesztszolgáltatások és legutóbb a félvezető tesztelési műveletekhez szükséges berendezések, aljzatok nemzetközi gyártására.

2018 óta az ECT-CPG a Cohu, Inc. vállalata, amelynek székhelye ugyan a kaliforniai Powayben található ugyanakkor aktív piaci jelenléttel rendelkezik Ázsiában, Európában és Észak-Amerikában. Az 1957-ben alapított Cohu a tesztelő- és kezelőberendezések, termikus alrendszerek, tesztelési célú kontaktálások, látásellenőrzés és meteorológia, valamint MEMS-tesztmegoldások globális vezetőjévé nőtte ki magát.

Nemzetközi minőség és megbízhatóság az Ön számára!

Nemzetközi minőség és megbízhatóság az Ön számára!

Az ECT-CPG részvétele a tesztelési folyamatok teljes spektrumában egyedülálló szinergiát teremt az iparágban. A Rhode Island-i Lincoln-ban található ECT-CPG gyártóüzeme a minőség iránt elkötelezett, és az ISO 9001:2015 szabvány szerint regisztrált.

A Mac-Tech Kft. az ECT-CPG hivatalos Közép-, Kelet-Európai értékesítője.

Az értékesített termékekről bővebben az alábbi linkeken tájékozódhat.