Bemutatkozás

2004 óta foglalkozunk gyártási folyamatokban felhasználandó alkatrészek, eszközök, különböző rendszerek forgalmazásával, azok teljeskörű felhasználásához kapcsolódó szakmai tanácsadással.

A PCBA tesztelés területén világ legjelentősebb gyártói közé tartozó Everett Charles Technologies amerikai székhelyű disztribúciós partnerünk termékeit forgalmazzuk Közép és Kelet-Európában. Az alkatrészek mellett teljes tesztelő rendszerek tervezését,kialakítását, és igény szerinti megépítését is vállaljuk.

Termékpalettánk szélesítése révén nálunk elérhetőek az Ovation-Products innovatív termékei az SMT gyártási technológia számára. Használatukkal egyszerűbbé, és költséghatékonyabbá válnak a termelési folyamatok, csökkentvén ily módon a hibalehetőségek számát a termelékenység növelése mellett.

Fontos számunkra az ügyfeleinkkel való hosszútávú kapcsolat, mely során hatékony együttműködést, személyes kapcsolattartást biztosítunk, hogy együtt megtalálhassuk a számukra legmegfelelőbb és leghatékonyabb megoldást.

Meglévő és új ügyfeleink megkereséseit azonnali válaszadással viszonozzuk, és magas szinvonalú kiszolgálást igyekszünk biztosítani.